Výhody kečupu, ktoré zistíte až u gynekológa!

Výhody kečupu, ktoré zistíte až u gynekológa!

Kečup je obyčajné dochucovadlo, ktoré sa používa na všetko, od párkov v rožku až po hranolky. Najvýznamnejšou výhodou kečupu je jeho schopnosť zvýšiť chuť. Ponúka však celý rad ďalších výhod, väčšinou odvodených od paradajok, ktoré sú hlavnou zložkou v kečupe.

Kým kečup môže byť sám o sebe zdravá potravina, často je používaný na ochutenie tučných jedál ako sú hamburgery a iné sendviče, takže sa berie do úvahy nutričná hodnotu celého jedla, nie iba kečupu.

Lekári varujú pred avokádom! Aj samotný Jamie Oliver urobil video kampaň

Pre intímne riešenie
Jednou z výhod kečupu je vysoký obsah lykopénu. Lykopén je antioxidant, čo znamená, že chráni bunky tela pred poškodením voľnými radikálmi. Okrem toho môže prispieť k podpore zdravej hladiny cholesterolu a zníženiu rizika niektorých druhov rakoviny, ako je močového mechúra, krčka maternice, prostaty, pľúc a rakoviny žalúdka.

Pokračujte na článok na stránku dobrejedlo.sk, kliknite SEM.

Autor: bb

Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Podobné články

"Najnovšie z Intímne zdravie"

Poradňa

Neprehliadnite